Hytter att hyra

Karta över hytteområde

Resa till Trysil - hur?

Bussavgångar/info

Golf, hästridning, fiske

Rafting, fjällvandring 

Slalom, telemark

Langrend ski/långfärd

Snowboard

Events, släde, aftenski

Høyfjellssentret

Länk: www.trysil.com

Tilkørsel (Kort)


På vei til Trysil

Vinterlandet ligger midt i hjertet av Skandinavia. Trysilfjellet ruver
i terrenget med skogkledde lier og den snødekte toppen. Det er som skapt for skiglede. Trysils beliggenhet sikrer et stabilt og godt vinterklima. Snøsikkerheten er meget stor, og vi tilbyr skiglede fra november og ut april.

Det er enkelt å reise på skiferie til Trysil. Uansett om du kommer med båt, buss, fly eller bil så ligger Trysil lett tilgjengelig.

Båt til og bil fra Oslo
Fra Oslo er det kun 2,5-3 timers kjøring på flotte veier før du er i Trysil. Følg E6 og riksvei 3 nordover og riksvei 25 øst-over og oppover - og så er du her. Skiferien kan starte! Kommer du med båten og ikke har egen bil, kan Trysilekspressen hente deg på fergeterminalen etter avtale.

Fly til Gardermoen
Velger du å fly til Gardermoen er det bare å sette seg på Trysil-ekspressen så er du i Trysil etter 2 t og 50 min. Bussene har 8 avganger hver dag, og de bringer deg til Trysil sentrum. Derfra tar du en taxi til ditt bosted. Det er også muligheter for å leie bil både på Gardermoen og i Trysil.

Tog
Elverum er nærmeste jernbanestasjon til Trysil. Herfra kan du ta Trysilekspressen videre til Trysil. Det er kun sju mil, og bussen har 8 avganger hver dag, begge veier.

Buss
Fra Gøteborg går det daglig busser til og fra Trysil. Du må bytte buss på Galleriet Busstasjon i Oslo. Fra Stockholm går Fjällexpressen direkte til Trysil tre ganger i uka.Trysilekspressen går fra Oslo til Trysil med 8 avganger hver vei hver dag. Se rutetabellene her

 

 

Familjevänliga fjällstugor/hytter på Fageråsen